Jukka Harvala

Jukka on työskennellyt yli 30 vuotta opettajana ja kouluttajana sekä koulutuksen kehittämistehtävissä niin kotimaassa kuin ulkomailla. Hänellä on yli kahdeksan vuoden kokemus työskentelystä kansainvälisissä tehtävissä useissa eri maissa mm. Tansaniassa, Etelä-Afrikassa, Sri Lankassa ja Kosovossa.

Kansainvälinen kokemus on antanut hänelle vahvan osaamisen monikulttuurisiin kysymyksiin. Hän tietää käytännön kokemuksesta mitä taitoja vaaditaan monikulttuurisen työyhteisön johtamisessa ja kansainvälisten projektien menestyksellisessä hoitamisessa. Johtamiskoulutusta ja kokemusta hänellä on monipuolisesti ja tuleva väitöskirjakin keskittyy monikulttuuriseen johtamiseen.

 

Anne Harvala

Annella on koulutus- ja työkokemus maaseudun kehittämistehtävistä yli 20 vuoden ajalta. Hän on toiminut itsenäisenä yrittäjänä, viranomaistehtävissä kahdeksan vuotta, maatalouden neuvontajärjestöjen ja hankkeiden palveluksessa sekä opetustyössä viimeiset vuodet ennen Inter Sense Koulutuskeskuksen perustamista.

Annen osaamisaluetta ovat  johtamiseen liittyvät kysymykset, hän on perehtynyt mm. innovaatiojohtamiseen, ja organisaatioiden prosessijohtamiseen liittyviin kysymyksiin. Osaamisensa hän on hankkinut johtamiskoulutusten ja käytännön johtamistyön kautta.

Opettajakoulutus sekä ryhmänohjaajakoulutukset tuovat sekä Annelle että Jukalle pedagogisen näkökulman ja monet tehokkaat yhteistoiminnalliset työtavat koulutuspäiviä rikastuttamaan.

 

eu_leader

Toimintamme käynnistämistä on tuettu Euroopan maaseudun kehittämisrahaston tuella Leader-toimintaryhmän kautta.